JAWATAN KOSONG TERKINI TOSHIBA TEC MALAYSIA SDN BHD TARIKH TUTUP 20 JANUARI 2016

Kerja Kosong Terkini Toshiba Tec Malaysia Sdn Bhd. Iklan kerja kosong terkini datang dari Sektor Swasta iaitu Toshiba Tec Malaysia Sdn Bhd dimana TOSHIBA TEC MALAYSIA SDN. BHD., Dikenali sebagai Tele Dynamics Sdn. Bhd. Telah datang jauh dalam mengukuhkan diri sebagai salah satu daripada Systems & Solutions terkemuka pembekal yang dipercayai di ia Tec. Dengan sokongan pengetua yang mempunyai reputasi baik, Toshiba Tec berdedikasi dalam menyedToshiba Teckan penyelesaToshiba Tecn pernToshiba Tecgaan untuk memenuhi permintaan dan cabaran pasaran.Kebanggaan Toshiba Tec berada dalam barisan hadapan dalam program hijau untuk memulihara sumber dan memelihara alam seiar di tangan dengan pengetua Toshiba Tec. Oleh yang disahkan untuk ISO14001: 2004 Sistem Pengurusan Alam Seiar, Toshiba Tec adalah bukti komitmen Toshiba Tec ke arah kelestarian alam seToshiba Tecr. Ini, selepas semua, adalah sebahagian daripada peranan Toshiba Tec sebagai warga korporat yang baik.
Kerja Kosong Terkini Toshiba Tec Malaysia
Kerja Kosong Terkini Toshiba Tec Malaysia
Sebagai ISO 9001: 2000 pensijilan fi ed, Toshiba Tec telah menjadi keb Toshiba Tecsaan Toshiba Tec untuk memberikan produk dan perkhidmatan berkualiti yang konsisten kepada pelanggan Toshiba Tec. Toshiba Tec beriman kepada yang bersemangat dan berusaha lebih dalam setiap aspek kerja Toshiba Tec.

Vision

To be a leading business systems and solutions company in Information and Communication Technologies and Document Printing. We hope to continue growing and diversifying our businesses, adding to our repertoire of innovation solutions. Espousing operational efficiency, this translates to robust revenue and resilient profit trends.

Mission

 1. To enhance customer’s overall expectation and satisfaction
 2. To go the extra mile in every aspect of our work as part of our unwavering commitment to quality
 3. To enhance shareholder’s value and invest in continuous HR development
 4. To provide top-notch products and services through a nationwide network
 5. To be a quality corporate citizen contributing to economic growth of the nation

Kini Toshiba Tec Malaysia Sdn Bhd membuka kekosongan jawatan seperti berikut:-

JAWATAN KOSONG TERKINI TOSHIBA TEC MALAYSIA SDN BHD TARIKH TUTUP 20 JANUARI 2016

ACCOUNTS MANAGER – ACCOUNTS (HQ)

Selangor – Hicom Glenmarie Industrial Park

DESKRIPSI KERJA

 1. Bertanggungjawab ke atas kewangan, perakaunan dan operasi fungsi operasi tempatan dan luar negara yang mungkin melibatkan perjalanan di dalam atau di luar negara untuk faciliate fungsi ini.
 2. Bertanggungjawab bagi pelaksanaan yang tepat pada masanya fungsi perakaunan jabatan yang diberikan kepada anda. Fungsi termasuk pengiraan, jurnal dan entri perakaunan, dan tugas-tugas perakaunan lain jabatan.
 3. Bertanggungjawab dalam penyediaan tepat pada masanya jadual untuk pengurusan, audit, cukai, insurans dan pelbagai tujuan lain.
 4. Bertanggungjawab dalam penyediaan tepat pada masanya dokumen yang diberikan, laporan, persembahan dan penyata kewangan.
 5. Aktif melibatkan diri dalam penghantaran dan berharga fungsi Jabatan Akaun.
 6. Aktif melibatkan diri dalam penyediaan tepat pada masanya pembiayaan dan aliran tunai jadual, yang menggabungkan aliran masuk data kewangan dan aliran keluar dan pelaporan keputusan.
 7. Aktif melibatkan diri dalam badan hukum dengan pelbagai pihak seperti bank-bank, pajak, juruaudit, ejen cukai, pembekal, dan pihak lain yang berkaitan dengan fungsi Jabatan Akaun.
 8. Melaksanakan apa-apa tugas lain yang diberikan.

KELAYAKAN

 1. Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah Profesional ACCA / MIA Perakaunan / Kewangan.
 2. Sekurang-kurangnya 5 tahun (s) pengalaman bekerja dan pendedahan dalam Perbendaharaan / Pajakan akan berfaedah.
 3. Pemain pasukan yang bebas, analisis, keputusan yang didorong oleh, dan integriti.
 4. Secara teknikal yang mantap dalam pengetahuan perakaunan, MFRS, Akta Cukai Pendapatan 1967,Akta Syarikat 1965 dan Akta Cukai Barang dan Perkhidmatan 2014.
 5. Kemahiran yang baik dalam penyelesaian masalah, cekap dalam Microsoft Excel.
 6. Bahasa yang diperlukan: Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

CARA MEMOHON


 1. Sila kunjungi pautan berikut: http://goo.gl/TT1Emc
 2. Pilih jawatan kosong diatas
 3. Klik Apply This Job Bahagian Bawah

Demikianlah maklumat kerjaya terkini Toshiba Tec Malaysia Sdn Bhd semoga berfaedah.

Sumber
Jawatan kosong Terkini Januari 2016 Februari 2016