TEMUDUGA PENOLONG PEGAWAI PERPUSTAKAAN GRED S27

TEMUDUGA PENOLONG PEGAWAI PERPUSTAKAAN GRED S27

Mengendali pembangunan sumber maklumat, pendokumentasian dan pengurusan maklumat penyediaan perkhidmatan dan kemudahan yang oleh pengguna perpustakaan. Melaksanakan aplikasi ICT di perpustakaan, mengendali pemeliharaan dan keselamatan sumber maklumat dan membantu kerja kewangan.

Ini adalah antara tugas Penolong Pustakawan Gred S27. Difahamkan pada April 2015 ini ,SPA akan melaksanakan urusan pengisian jawatan . Maka ramailah yang akan dipangil untuk menduduki perperiksaan diatas talian. Dan jika sudah lulus peperiksaan SPA akan melakukan saringan dengan mengadakan sesi Temuduga untuk calon yang sudah lulus peperiksaan.

Disini anda haruslah bijak mengambil peluang . Pastinya ada ratusan pemohon akan menduduki temuduga yang dijalankan.

Berpakaian kemas dan plain adalah salah satu yang biasa dititk berat oleh para penemuduga. Tetapi adakah anda tahu mereka juga akan sengaja bertanya latar belakang anda dan pandangan anda tentang isu semasa. Disini anda perlu peka supaya jawapan anda munkin mempengaruhi keputusan mereka untuk menerima anda atau tidak.

Untuk anda yang mahukan panduan temuduga anda boleh sahaja merujuk timinfokerjaya yang telah banyak membantu para graduan merebut jawatan.

Layari: Teknik Temuduga Kerajaan